Kan du se dig selv som vejens helt?Uanset om du autoredder og kommer ud til vores kunder, når behovet for hjælp er størst - eller om du sidder på vores disponeringscentral og sørger for at hjælpen kommer frem, så vil du uden tvivl blive betragtet som vejens helt.

 


Uopfordret ansøgning som Autoredder

I SOS Dansk Autohjælp Sjælland beskæftiger vi ca. 200 ansatte fordelt på 7 stationer. Medarbejderne indgår i det døgnbemandede beredskab som 24/7 - 365 dage om året assisterer bilister i nød. Med ca. 100 specialopbyggede redningsvogne udfører vi ca. 180.000 assistancer om året.

Hos os får du et spændende og givende job i en dynamisk hverdag. Vi har til tider en hektisk arbejdsdag, men vi har altid plads til smil og godt humør.
Vi søger løbende personer - gerne med en mekanisk og- eller teknisk baggrund til alle vores stationer på Sjælland og øer. Derudover trives du i et job, hvor arbejdstempoet kan variere meget, og hvor du har skiftende arbejdstider.

Hos SOS Dansk Autohjælp Sjælland får du gode udviklingsmuligheder, bl.a. med intern uddannelse og relevant efteruddannelse.

Hvis dette lyder som noget for dig, så send os venligst din uopfordrede ansøgning.

 

Om SOS Dansk Autohjælp
SOS Dansk Autohjælp blev stiftet i 1979 med det vigtige formål at yde hjælp til bilister i nød. I 1992 blev SOS Dansk Autohjælp omdannet til et aktieselskab med stationerne som hovedaktionærer. I 2012 blev SOS Dansk Autohjælp købt af SOS International og fik derefter tilføjet SOS foran Dansk Autohjælp.

SOS International har vejhjælpsnetværk i hele Norden og er derfor én af de førende vejhjælpspartnere i Norden. SOS International leverer vejhjælp på vegne af forsikringsselskaber og bilproducenter mv. SOS Dansk Autohjælp tilbyder abonnementer og vejhjælpsløsninger til private såvel som virksomheder.

Vi leverer vejhjælp i samarbejde med mere end 20 SOS Dansk Autohjælp-stationer og ca. 400 reddere, som tilsammen dækker hele landet. På vores 24/7/365 alarmcentral arbejder mellem 150 og 220 medarbejdere alt afhængig af sæson. Hver dag assisterer vi bilister i hele Danmark. 

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Søren

Tlf.: 33607666

 

Ansøgningsfrist: Løbende